DR ASRI NAK MEWAHABIKAN UMNO?

TT1 dengar khabar dr asri dan kuncu-kuncunya nak berkampung dalam umno tidak dalam pas. TT1 banyak baca komen-komen tentang si dia ni berdasarkan perkembangan  politik semasa dan tidak kurang juga dari sudut agama. Bagi TT1 keadaan ini tidak pelik kerana dr asri merasakan dalam pas pengaruh wahabisme ini sudah boleh diterima walaupun tidak keseluruhan. Berlainan dalam umno walaupun dasarnya sekular namun pengaruh wahabisme ini mendapat tentangan dan dipantau…

Kemungkinan besar dr asri dan kuncu-kuncunya yang akan menyelinap masuk ke dalam umno berusaha untuk memegang jawatan-jawatan penting dalam bidang agama, maka di situlah mereka  menanamkan sedalam-dalamnya fahaman wahabi. Maka ketika itu boleh jadi atas nama Biro Agama Umno, Jabatan-Jabatan Agama Islam atau atas nama Jabatan Mufti-Mufti mereka akan menghapuskan Ahli Sunnah Wal Jamaah secara perlahan-lahan tanpa disedari.

Sejarah membuktikan golongan ektremis wahabi memang nak sangat kepada kuasa dan mereka akan melakukan apa saja demi mencapainya. JAUHI DIRI ANDA DARIPADA GOLONGAN OPORTUNIS.

2 Respons

  1. Biar aku TKO si Asri bodoih tu, hey!! kamu smua puak2 biru, hijau, biru mata lebam&apa2 sje nama kamu. Tak pikir dgn akai kamu ke tntg si asri tu, asyik nak glamour jer,mngalahkan artis n betina yg nk pikat lelaki..laa jgn si biru, si mata lebam & si hijau tergoda pulak,,jika kamu ambik si gatai ni, maka kucar-kacir la kamu jadinya..biarkn dia mati katak sorang diri..Tauuu takk ??..(i’m warning u)

  2. Dalam bab ini Pas lebih suka berdiam diri sebab banyak puak2 dia yg berfahaman kewahabian.kalau mengutarakan dalam ruangan ini nampaklah kebodohan diorang.jadi lebih baik diam dengan meneruskan agenda kewahabian.kecian nik aziz yg dari dulusehingga sekarang masih berpegang yg Allah taala sedang duduk bersila di atas arash.habis tu nk mendabik dada yg diri tu Ulama’…kecian2

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: